PAN HOSPODSKÝ - domácí profesionál
Budete umět vysanitovat a udržovat svůj výčep, znát teorii výroby piva a budete schopni načepovat to nejlepší pivo.
Co od kurzu očekávat?
- Zašlete nám předem fotky vašeho výčepu, na základě kterých vám připravíme nejlepší možnou technickou podporu.
- Kurz začíná detailní údržbou a sanitací vašeho výčepu, během které se dozvíte detaily a zajímavosti o jednotlivých komponentech.
- Čas během sanitace také vyplníme informacemi o teorii výroby piva, popis pivních stylů
- Podrobně prodiskutujeme problematiku tlačných plynů pro pivo
- Praktická doporučení a ukázka péče o pivní sklo a celý výčep
- Ukázka čepování piva a potom váš trénink čepování
- Vyhodnocení kurzu a doporučení pro další zajištění skvělé péče o pivo
- Po ukončení kurzu obdržíte certifikát o absolvování kurzu – vaši známí si tak budou jistí, že u vás dostanou vždy to nejlepší pivo !
- Dále od nás máte tři měsíce telefonické podpory pro řešení jakékoli komplikace s čepovaným pivem ZDARMA !
Doba trvání: 2.5 hodiny
Cena kurzu: 3 890 Kč
+ doprava z Rakovníka 7 Kč / km
Cena je uvedena včetně DPH a zahrnuje spotřební materiál pro sanitaci a údržbu (chemie, drobné náhradní díly)