PAN HOSPODSKÝ - domácí profesionál

Budete umět vysanitovat a udržovat svůj výčep, znát teorii výroby piva a budete schopni načepovat to nejlepší pivo.

Co od kurzu očekávat?

  1. Zašlete nám předem fotky vašeho výčepu, na základě kterých vám připravíme nejlepší možnou technickou podporu.
  2. Kurz začíná detailní údržbou a sanitací vašeho výčepu, během které se dozvíte detaily a zajímavosti o jednotlivých komponentech.
  3. Čas během sanitace také vyplníme informacemi o teorii výroby piva, popis pivních stylů
  4. Podrobně prodiskutujeme problematiku tlačných plynů pro pivo
  5. Praktická doporučení a ukázka péče o pivní sklo a celý výčep
  6. Ukázka čepování piva a potom váš trénink čepování
  7. Vyhodnocení kurzu a doporučení pro další zajištění skvělé péče o pivo
  8. Po ukončení kurzu obdržíte certifikát o absolvování kurzu – vaši známí si tak budou jistí, že u vás dostanou vždy to nejlepší pivo !
  9. Dále od nás máte tři měsíce telefonické podpory pro řešení jakékoli komplikace s čepovaným pivem ZDARMA !
Doba trvání: 2.5 hodiny
Cena kurzu: 3 890 Kč
+ doprava z Rakovníka
7 Kč / km
Cena je uvedena včetně DPH a zahrnuje spotřební materiál pro sanitaci a údržbu (chemie, drobné náhradní díly)
Kurz je také možné darovat pomocí dárkového poukazu.